Bio

Annick Van heule


De passie voor fotografie had ik reeds als jong meisje. Na mijn humaniora ging ik werken bij DHL als koerier en ging ik bijverdienen als model/mannequin om mijn opleiding fotografie te kunnen bekostigen. Dat was begin de jaren '90 dus toen was het  nog analoge fotografie. Ik ging foto's maken van baby's en kinderen in pretparken, ik werkte als schoolfotografe en ik deed huwelijksreportages. Rond het jaar 2000 werd fotografie digitaal.

Ik vertrok naar La-Roche-en-Ardenne om er geiten te melken en kaas te maken. Het boerderijleven liet me het leven zien vanuit andere perspectieven. Ik ging ook wat reizen en gaandeweg ontdekte ik een nieuwe passie, lichaamsverzorging en massages. 

Ik werd moeder van een flinke zoon en in 2005 keerde ik na 6 jaar Belgische Ardennen terug naar Vlaanderen. Ik volgde in Gent een 4-jarige opleiding als schoonheidsspecialiste en toen ik mijn diploma ontving in 2009 overleed mijn vader. Na een rouwproces werd ik in 2011 terug zelfstandig in hoofdberoep. Ik werk als fotograaf, als model, als schoonheidsspecialiste en als coach. Mijn praktijkruimtes zijn aangebouwd aan mijn huis in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Als schoonheidsspecialiste richt ik me vooral op energetische en holistische massagetherapie. U kunt een kijkje nemen op www.studiosteenberg.be

Wees welkom en graag tot binnenkort.Annick Van heule   

Steenberg 1

9667 Sint-Kornelis-Horebeke   

Belgiƫ

+32 478 03 54 38


BTW nr. : BE 0742 418 006